بهترین و به صرفه ترین ارزهای دیجیتال برای ماینینگ در تیرماه 1402 + محاسبه نرخ بازگشت سرمایه

0 دیدگاه
5/5 - (2 امتیاز)
بهترین و به صرفه ترین ارزهای دیجیتال برای ماینینگ در تیرماه ۱۴۰۲
5/5 - (2 امتیاز)

در این مطلب بهترین و به صرفه ترین ارزهای دیجیتال برای ماینینگ در تیرماه 1402 + محاسبه نرخ بازگشت سرمایه + معرفی قوی ترین دستگاه های ماینینگ رو برای کاربران عزیز آسان ماینینگ قرار دادیم. استخراج ارز بیت کوین و مابقی ارزهای دیجیتال در ماه جولای (تیر و مرداد) شرایط تقریبا ثابت نسبت به ماه قبل خود داشت. در حال حاضر میانگین بازگشت سرمایه اولیه ماینرها در ایران برای بیت کوین، به حدود ۲۷۷ روز رسیده است و همچنان بهترین گزینه برای استخراج در ایران است. این میزان در مقایسه با گزارش استخراج ماه فروردین حدود ۲۰ روز بهبود یافته است.

 

بهترین و به صرفه ترین ارزهای دیجیتال برای ماینینگ در تیرماه 1402 + محاسبه نرخ بازگشت سرمایه

در این مقاله به بررسی وضعیت استخراج در ایران و جهان در ماه میلادی گذشته یعنی جولای (تیر و مرداد) بپردازیم. در این گزارش سعی شده است تا اطلاعات مفیدی از وضعیت فعلی استخراج ارزهای دیجیتال توسط ماینر در ایران و جهان ارائه شود. هدف ما این است تا فعالان و علاقمندان این حوزه بتوانند دید بازتری نسبت به شرایط و ریسک‌ های استخراج پیدا کنند و از تجارب گذشته استفاده کنند. شایان ذکر است استخراج یا ماین کردن در این مقاله، تنها معطوف به الگوریتم‌های استخراج مبتنی بر گواه اثبات کار (POW) مانند الگوریتم استخراج بیت کوین است. ما در این گزارش، وضعیت استخراج رمزارزهای بیت کوین، لایت کوین، دوج و کادنا را برای بررسی انتخاب کرده‌ایم.

 

آخرین وضعیت استخراج در ایران

در ماه تیر، تغییر خاصی در قوانین مربوط به اخذ مجوز فارم‌ های استخراج و همچنین تعرفه برق مصرفی آن‌ها نداشته‌ایم و روند آن‌ها به شکل زیر است: بهای هر کیلو وات ساعت برق مصرفی مراکز استخراج رمزارز، مطابق مصوبه اسفند وزارت نیرو برابر ۲۵۳۰ تومان است.

فرمول محاسبه هزینه برق مصرفی

فرض کنید که شما مرکز استخراجی دارید که در آن ۱۰ دستگاه ماینر با توان مصرفی ۳۲۰۰ وات موجود است. با فرض نرخ ثابت ۲۵۳۰ تومان و اینکه این دستگاه‌ها پیوسته روشن باشد، هزینه برق ماهیانه این مرکز استخراج به شرح زیر محاسبه می‌شود:

برق مصرفی ماهیانه مرکز استخراج (کیلووات ساعت) = ۱۰ * ۰.۷۲* ۳۲۰۰ = ۲۳,۰۴۰ کیلو وات ساعت

هزینه برق مصرفی ماهیانه مرکز استخراج (تومان) = ۲۳,۰۴۰ * ۲,۵۳۰ = ۵۸,۲۹۱,۲۰۰ تومان

دقت کنید که عدد ۰.۷۲ در فرمول بالا از حاصل ضرب تعداد ساعت‌های مصرف (۷۲۰ ساعت در ماه) تقسیم بر ۱۰۰۰ (به خاطر کیلو وات بودن نرخ) محاسبه می‌شود و اگر دستگاه‌های شما تنها در ساعات خاصی روشن است، این ضریب را می‌توانید به همین صورت محاسبه و جایگزین کنید.

وضعیت تامین برق مصرفی ماینرها

در تابستان امسال امکان خرید برق برای ماینرها از ساعت ۱۲ شب تا ۷ صبح فراهم بوده و امکان خرید برق از شبکه برق تجدیدپذیر هم برای استخراج‌کنندگان رمزارز مهیا است که در بحث قیمت‌گذاری آن‌ها دولت دخالتی ندارد و استخراج‌کنندگان و شرکت‌های خصوصی تولید برق تجدیدپذیر می‌توانند با هم به تفاهم برسند.

 

هش‌ ریت و سختی شبکه چه تغییری کرده است؟

در این بخش هش ریت و سختی شبکه در ماه جولای را برای هر شبکه به صورت جداگانه بررسی می‌کنیم و آن را با ماه گذشته مقایسه می‌کنیم.

سختی شبکه بیت کوین

در حال حاضر هش‌ریت شبکه بیت کوین در حوالی ۳۶۷ اگزاهش بر ثانیه قرار دارد. همان‌طور که در نمودار (سمت چپ) مشخص است این شاخص در ماه جولای در مقایسه با ماه ژوئن تغییر خاصی نکرده است. سختی استخراج بیت کوین نیز اکنون در ۵۲.۳۳ تریلیون واحد ایستاده است و پس از افزایش اوایل ماه جولای مجددا دچار کاهش شده است و به سطوح ماه ژوئن بازگشته است.

نمودار هش‌ریت (سمت چپ) و سختی استخراج (سمت راست) بیت کوین در ماه ژوئن و جولای منبع: کوین‌وارز

نمودار هش‌ریت (سمت چپ) و سختی استخراج (سمت راست) بیت کوین در ماه ژوئن و جولای منبع: کوین‌وارز

سختی شبکه لایت کوین

لایت کوین با هش‌ریت کنونی ۶۹۵ تراهش بر ثانیه ماه جولای را در سطوحی پایین‌تر از ابتدای آن در حال تمام کردن است. این در حالی است که سختی استخراج آن روند رو به رشدی به خود گرفته است

نمودار هش‌ریت (سمت چپ) و سختی استخراج (سمت راست) لایت کوین در ماه ژوئن و جولای منبع: کوین‌وارز

نمودار هش‌ریت (سمت چپ) و سختی استخراج (سمت راست) لایت کوین در ماه ژوئن و جولای منبع: کوین‌وارز

سختی شبکه دوج کوین

در مورد دوج کوین ماه جولای ماه پرنوسانی برای هش‌ریت شبکه بوده است که نشان‌دهنده ورود و خروج زیاد ماینرها به شبکه بوده است که احتمالا به خاطر نوسانات قیمتی DOGE بوده است. اما به صورت کلی می‌توان گفت متوسط هش‌ریت و سختی شبکه در ماه جولای نسبت به ماه پیش تغییر خاصی نداشته است.

نمودار هش‌ریت (سمت چپ) و سختی استخراج (سمت راست) دوج کوین در ماه ژوئن و جولای منبع: کوین‌وارز

نمودار هش‌ریت (سمت چپ) و سختی استخراج (سمت راست) دوج کوین در ماه ژوئن و جولای منبع: کوین‌وارز

سختی شبکه کادنا

در مورد کادنا هم هش‌ریت و هم سختی شبکه در ماه جولای روند نزولی نسبت به ماه گذشته داشته است که از خروج ماینرها از این شبکه خبر می‌دهد.

نمودار هش‌ریت (سمت چپ) و سختی استخراج (سمت راست) کادنا در ماه ژوئن و جولای منبع: پول‌بی

نمودار هش‌ریت (سمت چپ) و سختی استخراج (سمت راست) کادنا در ماه ژوئن و جولای منبع: پول‌بی

سختی شبکه اتریوم کلاسیک

در مورد اتریوم کلاسیک هم هش‌ریت و هم سختی شبکه در ماه جولای نسبت به ماه پیش کاملا صعودی بوده است که از ورود ماینرها به این شبکه خبر می‌دهد.

نمودار هش‌ریت (سمت چپ) و سختی استخراج (سمت راست) اتریوم کلاسیک در ماه ژوئن و جولای منبع: کوین‌وارز

نمودار هش‌ریت (سمت چپ) و سختی استخراج (سمت راست) اتریوم کلاسیک در ماه ژوئن و جولای منبع: کوین‌وارز

 

استخراج هر واحد بیت کوین برای ماینرها چقدر هزینه دارد؟

در این قسمت از مقاله بهترین و به صرفه ترین ارزهای دیجیتال برای ماینینگ در تیرماه 1402 + محاسبه نرخ بازگشت سرمایه به بررسی این موضوع می‌پردازیم که با توجه به هزینه‌های استخراج (تامین برق، هزینه‌های نگهداری و غیره) در حال حاضر هزینه استخراج هر واحد BTC چقدر خواهد بود. توجه کنید که این پارامتر با تغییر سختی شبکه تغییر خواهد کرد.

هزینه متوسط جهانی استخراج بیت کوین :

نمودار زیر هزینه متوسط جهانی برای استخراج هر واحد بیت کوین را محاسبه می‌کند. همان‌طور که مشخص است با تغییرات هش‌ریت شبکه این مقادیر نوسانات زیادی داشته است. اما در حال حاضر می‌توان گفت که بازه بین 18,۰۰۰ دلار تا 28,۰۰۰ دلار را می‌توان متوسط هزینه استخراج BTC دانست. دقت کنید که در بعضی از مناطق که هزینه برق از متوسط جهانی پایین‌تر است، این مقدار پایین‌تر خواهد بود و برعکس. بنابراین می‌توان گفت که با توجه به قیمت بیت کوین، به صورت میانگین استخراج آن به صرفه نیست.

هزینه استخراج بیت کوین در ایران :

اگر هزینه های اولیه خرید تجهیزات را در نظر نگیریم، در حال حاضر یک مزرعه استخراج با ۱۰ دستگاه Antminer S19 Pro (توان پردازشی ۱۱۰۰ تراهش بر ثانیه) در هر شبانه روز ۰.۰۰۳۷BTC را استخراج می‌کند. یعنی این مزرعه در طی ۲۷۰ روز می‌تواند یک واحد کامل بیت کوین را استخراج کند.

بنابراین طبق فرمول بالای همین مقاله، حدود ۲۳,۰۰۰ کیلووات ساعت در ماه برق مصرف می‌کند و در طی ۲۷۰ روز حدود ۲۰۷,۰۰۰ کیلووات ساعت برق مصرف خواهد کرد. با احتساب قیمت هر کیلووات ساعت برابر ۲,۵۳۰ تومان هزینه استخراج هر BTC در ایران برابر ۵۲۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان خواهد بود. دقت کنید که این تنها هزینه برق مصرفی ماینرها خواهد بود.

اگر از سایلنت باکس ماینر آسان ماینینگ استفاده کنید گرما را به خوبی مهار می کنید، و ولتاژ برق رو به شما نشان داده و کنترل می کند. همچنین در صورت بالا رفتن دما، دستگاه های ماینر را به صورت خودکار خاموش می کند.

مطالب مرتبط

  1. کیف پول ارز دیجیتال چیست؟
  2. آموزش کانفیگ ماینر (ساخت استخر F2Pool و اتصال به ماینر)
  3. ماینر چیست؟ همه چیز درباره این دستگاه پولسازی
  4. استخر ماینر چیست؟
  5. بهترین و پردرآمدترین ارزهای دیجیتال برای استخراج در سال 2023
  6. استخراج ارز دیجیتال در ایران قانونی است؟
  7. آموزش ورود به بازار ارز دیجیتال
  8. سختی شبکه بیت کوین چیست؟ و چه تعثیری روی قیمت دارد؟
  9. بهترین روش جلوگیری از ردیابی دستگاه ماینر
  10. تجهیزات و وسایل ضروری برای ماینر و ماینینگ
  11. اورکلاک (Over Clock) ماینر چیست؟ آیا اورکلاک مضر است؟
  12. آموزش عیب یابی ماینر اینوسیلیکون T2T
  13. دلایل سوختن هشبرد ماینر + روش های جلوگیری از سوختن هشبرد
  14. بهترین روش جلوگیری از سوختن هشبرد ماینر
  15. مشکل روشن نشدن چراغ هشبرد ماینر
  16. لوازم مورد نیاز ساخت سایلنت باکس حرفه ای ماینر + معرفی بهترین سایلنت باکس ها
  17. بهترین گوشی ها برای ترید و معامله گری در سال 2023
  18. بهترین دستگاه ماینر کدام است؟ یک ترفند برای انتخاب بهترین دستگاه ماینر
  19. بهترین ارزهای دیجیتال برای استخراج یا ماینینگ در سال 2023
  20. دلیل روشن شدن چراغ قرمز (چراغ fault ) ماینر
  21. برای خرید سایلنت باکس دوبار هزینه نکنید!!!
  22. آموزش استخراج ارز دیجیتال دوج کوین (Dogecoin)
  23. بررسی دلایل ریستارت شدن دستگاه ماینر

بازگشت سرمایه دستگاه های ماینر

یک معیار متداول در انتخاب دستگاه‌های استخراج، شاخص مدت زمان بازگشت هزینه اولیه است. در این شاخص با توجه به درآمد روزانه هر دستگاه و قیمت تهیه آن، تعداد روزی که طول می‌کشد تا مجموع درآمدهای آن دستگاه برابر هزینه خرید خود شود، محاسبه می‌شود.

در ادامه به بررسی دستگاه‌های برتر استخراج هرکدام از این رمزارزها که در بازار ایران موجودند، پرداخته‌ایم. دقت داشته باشید از انجا که امروزه امکان استخراج لایت کوین و دوج کوین به صورت ترکیبی ممکن شده است، داده‌های آن‌ها در جدول یکسان هستند.

مدت زمان بازگشت سرمایه اولیه قیمت دستگاه در ایران سودآوری روزانه (تومان) سودآوری روزانه (دلار) توان مصرفی (وات) هش‌ریت رمزارز (الگوریتم استخراج) نام دستگاه
۲۷۷ روز ۱۱۰ میلیون تومان ۳۹۶,۰۰۰ ۸ ۳۲۵۰ ۱۱۰TH/s بیت کوین (SHA-256) Bitmain Antminer S19 pro
۳۳۵ روز ۳۵۰ میلیون تومان ۱,۰۴۴,۰۰۰ ۲۱.۱ ۳۴۲۵ ۹.۵GH/s لایت کوین (Scrypt) Bitmain Antminer L7
۳۳۵ روز ۳۵۰ میلیون تومان ۱,۰۴۴,۰۰۰ ۲۱.۱ ۳۴۲۵ ۹.۵GH/s دوج (Scrypt) Bitmain Antminer L7
۴۷۷ روز ۲۹۰ میلیون تومان ۶۰۷,۰۰۰ ۱۲.۲۷ ۳۱۵۴ ۱۶۶TH/s کادنا (Blake) Antminer-Ka3

میزان سودآوری و بازگشت استخراج رمزارزها در حال حاضر

همان‌طور که از جدول بالا مشخص است همچنان بیت کوین بهترین انتخاب برای ماینرهای ایرانی با ۲۷۷ روز دوره بازگشت سرمایه اولیه است. لایت کوین و دوج کوین اما با ۳۳۵ روز دوره بازگشت سرمایه بسیار به بیت کوین نزدیک شده‌اند و تقریبا جذابیت یکسان با BTC برای ماینرهای ایرانی می‌توانند داشته باشند. کادنا با ۴۷۷ روز با اختلاف در حال حاضر گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری در این حوزه محسوب نمی‌شود.

کاربران توجه داشته باشید که در ماه آینده احتمالا هاوینگ لایت کوین اتفاق خواهد افتاد که بدین معنا خواهد بود که مقدار LTC پاداش استخراج هر بلاک نصف خواهد شد و تاثیر چشم‌گیری بر درآمد ماینرهای آن خواهد داشت. لذا قبل از سرمایه‌گذاری حتما این نکته را مدنظر داشته باشید.

قدرتمندترین دستگاه‌ های ماینر برای استخراج ارز دیجیتال

لازم به ذکر است که با دستگاه‌های استخراج بیت کوین می‌توان رمزارزهایی مانند بیت کوین کش، بیت کوین گلد و سایر فورک‌ های بیت کوین را استخراج کرد. همچنین با دستگاه‌های استخراج لایت کوین می‌توان دوج را نیز استخراج کرد.

قدرتمندترین دستگاه‌ های استخراج بیت کوین

قدرتمندترین دستگاه‌ های استخراج بیت کوین

قدرتمندترین دستگاه‌ های استخراج بیت کوین

قدرتمندترین دستگاه‌ های استخراج لایت کوین و دوج کوین

قدرتمندترین دستگاه‌ های استخراج لایت کوین و دوج کوین

قدرتمندترین دستگاه‌ های استخراج لایت کوین و دوج کوین

قدرتمندترین دستگاه‌ های استخراج کادنا

قدرتمندترین دستگاه‌ های استخراج کادنا

قدرتمندترین دستگاه‌ های استخراج کادنا

 

چطور گرما و صدای ماینر را مهار کنیم؟

یکی از بزرگترین مشکلات ماینر ها گرما و صدای بسیار زیاد است. چرا که گرما باعث آسیب جدی به هشبرد و سخت افزار ماینر شما می شود و صدای زیاد ماینر هم جدا از اینکه موجب از دست رفتن آرامش شما می شود، باعث باخبر شدن اطرافیان از دستگاه شما نیز می شود. ما در اینجا یکی از بهترین روش ها را برای مهار گرما و صدا ماینر به شما عزیزان پیشنهاد میدیم.

سایلنت باکس ماینر تولید شده توسط گروه صنعتی آسان ماینینگ، گرما را مهار کرده و تا 90 درصد صدای ماینر شما رو کاهش میده. در زیر لیست کامل سایلنت باکس های ماینر را مشاهده می نمایید :

بهترین سایلنت باکس های ماینر آسان ماینینگ

 

یک پیشنهاد برای یادگیری آموزش ارز دیجیتال و ماینینگ

اگر به دنبال یادگیری صفر تا صد ماینینگ و استخراج ارز دیجیتال ، و یا علاقه منده به یادگیری معامله گری و ترید هستید می توایند از آموزش حضوری ارز دیجیتال در شیراز که توسط آکادمی سورس باران برگزار میشه استفاده کنید. این دوره به صورت حضوری برای کاربران شیرازی و به صورت آنلاین برای تمامی کاربران در هرکجای دنیا برگزار میشه.

ثبت دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • ویژگی های سفارشی
  • زمینه های دلخواه
برای پنهان کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک کنید
مقایسه